Нашите ракометари може слободно да ги прогласиме како „мајстори“ за цепелини, бидејќи веќе во неколкуте натпревари до сега го покажаа тоа.

На денешниот натпревар против Исланд, Дејан Манасков и Гоце Георгиевски постигнаа еден прекрасен погодок!