Денеска нашата репрезентација против репрезентацијата на Тунис, ќе го отвори СП во Франција. Натпреварот започнува од 17:45 часот, со директен пренос на МРТ. Која е вашата прогноза за натпреварот?

Која е вашата прогноза?

  • Тесна победа на Македонија, со помалку од 5 погодоци (52%, 71 гласови)
  • Убедлива победа на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (38%, 52 гласови)
  • Тесен пораз на Македонија, со помалце од 5 погодоци (6%, 8 гласови)
  • Нерешено (4%, 5 гласови)
  • Тежок пораз на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (1%, 1 гласови)

Вкупно гласале: 137

Loading ... Loading ...