македонска публика

Македонската репрезентација својот прв натпревар на СП во Германија и Данска ќе го игра денес против репрезентацијата на Јапонија.

Натпреварот започнува од 15:30 часот, со директен пренос на Македонската телевизија. Која е вашата прогноза за натпреварот?

Која е вашата прогноза за денешниот натпревар против Јапонија?

  • Убедлива победа на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (58%, 11 гласови)
  • Тесна победа на Македонија, со помалку од 5 погодоци (32%, 6 гласови)
  • Тесен пораз на Македонија, со помалце од 5 погодоци (11%, 2 гласови)
  • Нерешено (0%, 0 гласови)
  • Тежок пораз на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (0%, 0 гласови)

Вкупно гласале: 19

Loading ... Loading ...