македонска публика

Денес македонската репрезентација го игра вториот натпревар на СП во Германија и Данска, против репрезентацијата на Бахреин. Непознат противник, кој не треба да се потцени!

Натпреварот започнува од 14:00 часот, со директен пренос на Македонската телевизија. Која е вашата прогноза за натпреварот?

Која е вашата прогноза за денешниот натпревар против Бахреин?

  • Убедлива победа на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (82%, 9 гласови)
  • Тесна победа на Македонија, со помалку од 5 погодоци (18%, 2 гласови)
  • Нерешено (0%, 0 гласови)
  • Тесен пораз на Македонија, со помалце од 5 погодоци (0%, 0 гласови)
  • Тежок пораз на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (0%, 0 гласови)

Вкупно гласале: 11

Loading ... Loading ...

Анкетата завршува во 14:00 часот*