македонска публика

Денес македонската репрезентација го игра решавачкиот натпревар на СП во Германија и Данска, против репрезентацијата на Исланд во борбата за пласман во наредната фаза.

Натпреварот започнува од 18:00 часот, со директен пренос на Македонската телевизија. Која е вашата прогноза за натпреварот?

Која е вашата прогноза за денешниот натпревар против Бахреин?

  • Тесна победа на Македонија, со помалку од 5 погодоци (55%, 6 гласови)
  • Убедлива победа на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (18%, 2 гласови)
  • Тесен пораз на Македонија, со помалце од 5 погодоци (18%, 2 гласови)
  • Тежок пораз на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (9%, 1 гласови)
  • Нерешено (0%, 0 гласови)

Вкупно гласале: 11

Loading ... Loading ...

Анкетата завршува во 18:00 часот*