Денеска нашата репрезентација ќе игра против репрезентацијата на Норвешка, во рамките од првиот 1/8 финален натпревар на СП во Франција. Натпреварот започнува од 16:00 часот, со директен пренос на МРТ.

Која е вашата прогноза за натпреварот?

Која е вашата прогноза?

  • Тесна победа на Македонија, со помалку од 5 погодоци (67%, 56 гласови)
  • Тесен пораз на Македонија, со помалце од 5 погодоци (12%, 10 гласови)
  • Убедлива победа на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (7%, 6 гласови)
  • Нерешено (7%, 6 гласови)
  • Тежок пораз на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (7%, 6 гласови)

Вкупно гласале: 84

Loading ... Loading ...