Ракометарките на Вардар се најдоа на страниците на новиот календар на „Пелистерка“ за 2016 година. Темата на годинашниот календар ги спојува водата, спортот и модата, а ракометарките на ЖРК Вардар извонредно ја претставуваат таа заедничка совршена форма.

Во продолжение погледнете ги фотографиите од 12-те ракометарки, за кои не е потребен никаков коментар… уживајте!

dekemvri
avgust
mart
april
februari
januari
juni
sept
maj
oktomvri
noem