По завршувањето на настапот на нашата репрезентација на Еп во Хрватска, голманот Борко Ристовски се огласи на социјалните мрежи со емотивна порака.

„Благодарност до федерацијата, лекарскиот тим, целата логистика, нашите навивачи, кои беа наша огромна поддршка и до цела Македонија! Беше чест да се биде Македонец и да се бори за својата земја и народ со сите вас. Да живее Македонија!” – гласеше дел од пораката на популарниот „Министер за одбрана“.

Во прилог целата порака:

Gordosta ne se meri so vrvovi ili medali…toa e samo nagrada za nesto postignato.Gordosta e vrodena…ili ja imas ili…

Posted by Borko Ristovski on Thursday, January 25, 2018