македонија публика

Пред нас е Европското првенство во Хрватска, на кое нашата репрезентација ќе настапи со помладен состав и нов селектор, Раул Гонзалес. Нов предизвик и шанса за докажување, дека македонскиот ракомет има блескава иднина.

Според вас, кaкoв резултaт ќе пoстигне Мaкедoнијa нa ЕП вo Хрватска?

Која е вашата прогноза за Македонија на ЕП во Хрватска?

  • 5-8 место (48%, 362 гласови)
  • 1/2 финале (23%, 178 гласови)
  • Втора рунда (18%, 138 гласови)
  • Европски прваци (8%, 64 гласови)
  • Нема да поминеме група (2%, 18 гласови)

Вкупно гласале: 760

Loading ... Loading ...
*Анкетата трае до 13-ти Јануари, 12:00 часот.