македонска публика

Денес започна Светското првенство во Германија и Данска, на кое нашата репрезентација ќе настапи со помладен состав предводен од Раул Гонзалес. Нов предизвик и шанса за докажување, дека македонскиот ракомет има блескава иднина.

Според вас, кaкoв резултaт ќе пoстигне Македонија нa СП вo Германија и Хрватска?

Која е вашата прогноза за Македонија на СП во Германија и Данска?

  • 5-8 место (37%, 20 гласови)
  • Втора рунда (33%, 18 гласови)
  • Светски прваци (20%, 11 гласови)
  • Нема да поминеме група (7%, 4 гласови)
  • 1/2 финале (2%, 1 гласови)

Вкупно гласале: 54

Loading ... Loading ...
*Анкетата трае до 11-ти Јануари, 15:00 часот.