Нашата репрезентација денес е слободна, нашите ракометари имаат можност да се одморат и спремат за утрешниот натпревар против Босна и Херцеговина. Неразделните цимери денеска со селфи, пред да одморат :-)

-„Ќе дремнеме малце со министерот, око не склопивме вчера“ – напиша на Фејсбук капитенот на нашата репрезентација, Кире Лазаров, алудирајќи на својот цимер, нашиот „министер за одбрана“ – Борко Ристовски.

kire_borko