Денес почнува продажбата на поединечните влезници за натпреварот Металург – Натурхаус, кој ќе се одигра во сабота (22 Ноември). За овој натпревар цените на влезниците почнуваат од 150 денари, може да ги набавите во продажната мрежа на ОНЕ и онлајн на www.karti.com.mk.

Сите оние што ќе купат онлајн-влезници, ваучерите ќе можат да ги заменат во билетарата на СЦ Борис Трајковски на денот на одржување на натпреварот.

Цени по категории:

Блокови Цена
Б6, Б7, Б8, Б9, Б10 150 ден.
Б5, Б11, М7, М8, М9 200 ден.
Б2, Б4, Б15 250 ден.
Б3,Б12, Б14, М15 300 ден.