(Видео) Вардар – Бесмртници!

(Видео) Патот на Вардар до шампионската титула!
07/06/2017
Македонија против Шведска за пласман на СП
10/06/2017

(Видео) Вардар – Бесмртници!

Ви преставуваме уште едно моќно видео од IP14, овојпат за Европскиот првак ВАРДАР!

МакРакомет уште еднаш се заблагодарува на IP14 за ова прекрасно видео, уживајте!

С.П
С.П
Со спортот и ракометот уште од детството. Твитерџија и љубител на македонскиот ракомет! #макракомет

Comments are closed.