(Видео) Последниот тајмаут на Македонија, кажува многу!

(Видео) Најдобрите моменти од вчерашниот натпревар со Германија!
18/01/2018
Полека но сигурно Македонија ја пишува најубавата ракометна историја!
19/01/2018

(Видео) Последниот тајмаут на Македонија, кажува многу!

Вистинска драма се случуваше на последниот тајмаут на македонските ракометари, кога се планираше како да го изведат последниот напад.

Капитенот Кире Лазаров предлагаше да финишираат со цепелин, но Гонзалес веднаш го пресече објаснувајќи му дека знаат сите, за потоа Стоилов да предложи лажен цепелин, кој исто така не беше прифатен од Раул. За на крај да одиграат акција преку пикер, која за жал не беше успешна.

Работи кои кажуваат колку добро функционираме како екипа, каде секој има простор да каже нешто и предложи и заедно да се одлучи како ќе се одигра.

А лажен цепелин ?! ???Столе ти си наша иконааа ???

Posted by Mario Ivanovski on Wednesday, January 17, 2018

С.П
С.П
Со спортот и ракометот уште од детството. Твитерџија и љубител на македонскиот ракомет! #макракомет

Comments are closed.