(Видео) Најдобрите моменти од големата победа над Словенија!

Скок: Македонците не се толку добри, колку што ние бевме лоши!
14/01/2018
Македонија во решавачки дуел против незгодната Црна Гора
15/01/2018

(Видео) Најдобрите моменти од големата победа над Словенија!

Синоќа македонските ракометари забележаа голема победа над репрезентацијата на Словенија (25:24), која беше трета на Светското првенство во Франција.

Македонската репрезентација за прв пат издвојува победа во првото коло на едно првенство!
Погледнете ги најдобрите моменти од големата победа над Словенија!

С.П
С.П
Со спортот и ракометот уште од детството. Твитерџија и љубител на македонскиот ракомет! #макракомет

Comments are closed.