Феноменалната Амaндин Лејно одигра два одлични натпревари на Ф4 турнирот во Будимпешта, каде забележа дури 35 одбрани. Со што со право две нејзини одбрани се најдоа во Топ 5 одбрани на Ф4 турнирот во Лигата на шампионите.

Најдобрите одбрани на Ф4 турнирот во Будимпешта можете да ги погледнете на овој линк.