Ќе се зборува уште многу за овој гол на Дејан Манасков, гол кој ја однесе македонската репрезентација во вториот круг ан Европското првенство во Полска. Во крајно тежок и неизвесен натпревар, сепак среќата ги прати храбрите, овојпат беа нашите лавови кои се бореа храбро со сите три натпревари на ова првенство.

Уживајте во ремек делото на Дејан Манасков!