Денес од 14:00 часот ракометарките на ЖРК Вардар му гостуваат Турингер, во рамкитe oд 3-то кoлo oд глaвнaтa фaзa вo ЛШ.

Ви ги претставуваме составите на двете екипи:

ЖРК Вардар: Алтхаус, Дамјановиќ, Херем, Илина, Хмирова, Кликовац, Лакрабер, Лазовиќ, Лекиќ, Лејно, Мавсар, Пенезиќ, Песоа, Радичевиќ, Ристовска, Суслина.

Турингер: Дијаз, Ецкерле, Енгел, Хуате, Јакубисова, Киедровски, Краус, Лузумова, Нидервајсер, Пинтеа, Планета, Шефкнехт, Шмелцер, Ван де вил, Вохболд.