Познати се составите на Вардар и Фленсбург за нивниот меѓусебен дуел, кој е со почеток во 17:30 часот.

Вардар: Абутовиќ, Борозан, Кањељас, Циндриќ, Чупиќ, Деревен, Дибиров, Душебаев, Мораес, Карачиќ, Македа, Марсениќ, Милиќ, Шишкарев, Штербик, Стоилов.

Фленсбург: Андерсон, Ѓорѓиќ, Егер, Гландорф, Готфридсон, Хенл, Јакобсон, Карлсон, Махе, Могенсен, Мојер, Радивојевиќ, Шмид, Сван, Тоф Хансен, Вејн.

Натпреварот ќе го судат судиите Ненад Крстиќ и Петер Љубиќ, од Словенија.