Откако вчера Словенија одигра нерешено со Тунис, нашата репрезентација се пласираше во 1/8 финалето. Во следните два натпревари, ќе се обидат да обезбедат бод, кој ќе не задржи на третата позиција во нашата група и избегнуваше на Франција во 1/8 финалето.

Првиот натпревар е денес, против репрезентацијата на Шпанија. Натпреварот започнува од 20:45 часот, со директен пренос на МРТ.
Која е вашата прогноза за натпреварот?

Која е вашата прогноза?

  • Тесен пораз на Македонија, со помалце од 5 погодоци (28%, 23 гласови)
  • Тесна победа на Македонија, со помалку од 5 погодоци (27%, 22 гласови)
  • Тежок пораз на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (22%, 18 гласови)
  • Нерешено (17%, 14 гласови)
  • Убедлива победа на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (7%, 6 гласови)

Вкупно гласале: 83

Loading ... Loading ...