Денеска нашата репрезентација против репрезентацијата на Словенија, го започнува настапот на ЕП во Хрватска. Натпреварот започнува од 19:30 часот, со директен пренос на ТВ Телма. Која е вашата прогноза за натпреварот?

Која е вашата прогноза?

  • Тесна победа на Македонија, со помалку од 5 погодоци (81%, 30 гласови)
  • Убедлива победа на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (11%, 4 гласови)
  • Нерешено (5%, 2 гласови)
  • Тесен пораз на Македонија, со помалце од 5 погодоци (3%, 1 гласови)
  • Тежок пораз на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (0%, 0 гласови)

Вкупно гласале: 37

Loading ... Loading ...