(Фото) Вардарки на новиот календар на „Пелистерка“

andrea_lekik
(Видео) Три гола на Вардарки избрани во Топ 30 за 2015 година
23/12/2015
luka_mrakovic
Лука Мраковчиќ меѓу најдобрите дебитанти во ЛШ
27/12/2015

(Фото) Вардарки на новиот календар на „Пелистерка“

juli

Ракометарките на Вардар се најдоа на страниците на новиот календар на „Пелистерка“ за 2016 година. Темата на годинашниот календар ги спојува водата, спортот и модата, а ракометарките на ЖРК Вардар извонредно ја претставуваат таа заедничка совршена форма.

Во продолжение погледнете ги фотографиите од 12-те ракометарки, за кои не е потребен никаков коментар… уживајте!

dekemvri
avgust
mart
april
februari
januari
juni
sept
maj
oktomvri
noem

С.П
С.П
Со спортот и ракометот уште од детството. Твитерџија и љубител на македонскиот ракомет! #макракомет

Comments are closed.