Интервју

01/10/2014

Робертина Мечевска: Македонската публика е најдобра на целиот свет

МакРакомет разговараше со капитенот на македонската женскарепрезентација Робертина Мечевска за престојните квалификациите што ни следат за ЕП во Унгарија и Хрватска, како и за нејзиниот приватен […]