Познат составот на ЖРК Вардар за дуелот со Хипо

Познат составот на Вардар за денешниот натпревар
24/10/2015
Комитите и Манасков ги „закопаа“ секирите
24/10/2015

Познат составот на ЖРК Вардар за дуелот со Хипо

Познати се составите на ЖРК Вардар и Хипо за нивниот меѓусебен дуел, кој е со почеток во 20:15 часот.

ЖРК Вардар: Алтхаус, Черноиваненко, Човиќ, Дамјановиќ, Дембеле, Грбиќ, Ихнева, Хмирова, Кликовац, Лазовиќ, Лекиќ, Лејно, Пенезиќ, Ристовска, Сокач, Суслина.

Хипо: Будичевиќ, Дедиќ, Флок, Горичанец, Хајгато, Каизер, Кис, Ковач, Маулер, Санко, Турнер, Тотова, Вијунаите, Вес, Мехмалн.

С.П
С.П
Со спортот и ракометот уште од детството. Твитерџија и љубител на македонскиот ракомет! #макракомет

Comments are closed.