Веќе утре, сабота, нашата репрезентација го игра вториот натпревар од СП во Катар, против репрезентацијата на Иран. Натпреварот започнува од 17:00 часот, со директен пренос на МРТ. Која е вашата прогноза за натпреварот?

Која е вашата прогноза?

  • Убедлива победа на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (87%, 71 гласови)
  • Тесна победа на Македонија, со помалку од 5 погодоци (13%, 11 гласови)
  • Нерешено (0%, 0 гласови)
  • Тесен пораз на Македонија, со помалце од 5 погодоци (0%, 0 гласови)
  • Тежок пораз на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (0%, 0 гласови)

Вкупно гласале: 82

Loading ... Loading ...