На еден час до почетокот на натпреварот, нашата репрезентација против Словенија ќе си ја бара шансата за влез во 1/4 финалето.

Натпреварот започнува од 16:30 часот, со директен пренос на МРТ. Која е вашата прогноза за натпреварот?

Која е вашата прогноза?

  • Тесна победа на Македонија, со помалку од 5 погодоци (72%, 21 гласови)
  • Тесен пораз на Македонија, со помалце од 5 погодоци (10%, 3 гласови)
  • Убедлива победа на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (7%, 2 гласови)
  • Тежок пораз на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (7%, 2 гласови)
  • Нерешено (3%, 1 гласови)

Вкупно гласале: 29

Loading ... Loading ...