Данските судии Мадс Хансен и Мартин Гјединг ќе ни судат на денешниот натпревар против репрезентацијата на Австрија. Знаејќи го искуството на судиите, денес очекуваме фер и коректно судење за двете репрезентации.

Делегати на средбата се Рамон Гаљего (Шпанија), Салвио Седрез (Бразил) и Марко Тоси (Италија).

Натпреварот се игра од 17:00 часот, со директен пренос на МРТ1.