Илија Абутовиќ ја издржа казната заработена по суспензијата за црвениот картон заработен со Монпелје, со што на денешниот натпревар ќе биде во составот.

Но, во денешниот состав ќе изостанат Стоилов и Горбок, кои поради ситни повреди приморани се да паузираат неколку дена.