Брумен: Целје игра одлично во последно време, но не можат да не изненадат

Дибиров: Вардар не е само еден или двајца играчи
29/11/2014
Денес Пелистер игра за историја
29/11/2014

Брумен: Целје игра одлично во последно време, но не можат да не изненадат

Признавајќи дека Целје моментално е во подобра форма од Вардар, Словенецот Матјаж Брумен го даде најдобриот можен опис на ситуацијата во клубот.

„Целје мора да се добие, не знам како, но мора. Иако не сме во најдобра форма, ние сме фаворити. Целје игра одлично во последно време, но не можат да не изненадат“ – изјави Брумен.

„Сепак, играме на домашен терен, пред полни трибини. Ќе биде многу тешко, но треба да играме максимално во сите 60 минути, бидејќи мораме да ги совладаме и Целје и Чеховски медведи потоа за да го оствариме тоа што го посакуваме“ – заврши словенецот.

С.П
С.П
Со спортот и ракометот уште од детството. Твитерџија и љубител на македонскиот ракомет! #макракомет

Leave a Reply

Your email address will not be published.