Анкета: Која е вашата прогноза за Македонија на СП во Катар?

Трагичарот Марко Нелоски повторно не е на списокот на јуниорите
06/01/2015
Анализа на противниците во групата – Австрија
08/01/2015

Анкета: Која е вашата прогноза за Македонија на СП во Катар?

За неполна недела ќе започне СП во Катар, на кое нашата ракометна репрезентација ќе има шанса да го достигне врвот на македонскиот ракомет, пласман на ОИ во Рио, кој цела македонска јавност го посакува. Според вас, кaкoв резултaт ќе пoстигне Мaкедoнијa нa СП вo Кaтaр?

Која е вашата прогноза за Македонија на СП во Катар?

  • 1/4 финале (49%, 215 гласови)
  • 1/2 финале (20%, 88 гласови)
  • 1/8 финале (19%, 86 гласови)
  • Светски прваци (7%, 32 гласови)
  • Нема да поминеме група (5%, 21 гласови)

Вкупно гласале: 442

Loading ... Loading ...
С.П
С.П
Со спортот и ракометот уште од детството. Твитерџија и љубител на македонскиот ракомет! #макракомет

Leave a Reply

Your email address will not be published.